Het 1:1 coachingstraject.

Als je kiest voor 1:1 coaching, dan ga je samen met mij jouw eigen unieke organizing systeem ontwerpen, dat wil zeggen: een waterdicht systeem voor hoe jij de dingen doet.

Dit is een systeem dat werkt voor jou. Afgestemd op jouw leven, jouw to-do’s, jouw voorkeuren, jouw skills, jouw uitdagingen en jouw doelen.

Samen brengen we in 3 coachingsmaanden jouw situatie in kaart en bepalen we wat ‘jouw vuurtoren’ is (waar je op af wil gaan koersen). Ook bekijken we welke patronen jij mag doorbreken om daar te komen ❤️

Jouw eigen unieke organizing systeem.

Organizing gaat over het opruimen van je planning en je spullen, maar ook over het opruimen van je leven. De echte winst behaal je door de rommel in je hoofd op te ruimen. We werken bij het bouwen aan jouw organizing systeem volgens het Second Brain principe, dit houdt in dat je er naar streeft om zoveel mogelijk informatie buiten je eigen hoofd op te slaan en te verwerken, zodat je zo veel mogelijk ruimte overhoudt in je eigen hoofd om creatief te zijn en te genieten van het leven!

Belangrijke onderdelen van een goed organizing systeem zijn:
1. Je balans en mindset (welk verhaal vertel jij jezelf over jezelf, waar ligt je focus)
2. Je time-management en agenda beheer (hoe ga je om met je agenda, je inboxen, en input in het algemeen)​
3. De structuur van je organizing systeem (hoe bouw je je systeem laag voor laag op)

Your mind is for having ideas, not holding them.

– David Allen –

Organizen is heroverwegen
en routines toevoegen.

Concreet betekent het bouwen van een organizing systeem dat we alles in jouw leven gaan heroverwegen en vervolgens alles een vaste routine gaan geven. Voor alles wat er kan gebeuren stellen we een als-dan routine op, oftewel een goed werkend systeem.

Als er een mail binnen komt....

dan doe je…

Als je een afspraak maakt...

dan doe je…

Als je iets belangrijks bedenkt...

dan doe je…

Als je ontevreden bent...

dan doe je…

Als je een bonnetje krijgt...

dan doe je…

Als je ergens later over wil nadenken...

dan doe je…

Als je een voornemen hebt...

dan doe je…

Als je ergens voor wordt uitgenodigd...

dan doe je…

Deze routines klinken de meeste creatieve mensen saai in de oren, maar saai zijn ze juist niet. Door meer routines te ontwikkelen maak je kostbare ruimte in je hoofd vrij voor de dingen die er voor jou echt toe doen. Meer routines leidt dus tot meer creativiteit en vrijheid!

En vrijheid is een kernwaarde waar veel mensen naar streven en jij waarschijnlijk ook. De vrijheid om te beslissen wat je wil doen, wanneer, hoe lang en met wie. De vrijheid om je schema spontaan om te gooien en de vrijheid om achterover te leunen en te weten dat alles goed komt.

The secret of your future is hidden in your daily routine.

– Mike Murdock –

Op welke vragen krijg je antwoord tijdens het

1:1 GO. Get Organized coachingstraject?

We werken 3 maanden aan drie verschillende thema’s.

1. Je balans en mindset

 Welk verhaal vertel jij jezelf over jezelf, waar sta je nu, uit welke elementen bestaat jouw leven, waar lig je van wakker, waar wil je heen, wat zijn jouw prioriteiten, wat zijn jouw patronen, welke patronen mag je doorbreken, wat is sustainable high performance, hoe ga je gestructureerder nadenken, wat is emotiemanagement, waar ligt je focus, wanneer voel jij je in balans, hoe bereik je die balans, wat zijn je doelen (wat is jouw vuurtoren)?

2. Je time-management en agenda beheer

Hoe werk je met je agenda, waarom is je agenda heilig, hoe implementeer je je vuurtoren in je agenda, wat zijn de beste agenda-hacks, hoe beheer je je inboxen, hoe kun je nee zeggen, hoe maak je een goede planning, wat is planstructuur, hoe werk je productiever, hoe communiceer je effectiever met je gezinsleden, welke time-management valkuilen liggen er op de loer en hoe wapen je je hier tegen?

3. De structuur van je systeem

Wat is een organizing systeem, wat is de rol van je agenda in je organizing systeem, hoe ontwerp je je eigen organizing systeem, hoe ga je om met input, hoe werk je met tussenstations, welke digitale tools gebruik je, welke elementen verwerk je in je systeem, hoe ontwerp je een goed archief, hoe verwerk je je oude systemen in je nieuwe systeem,  hoe ruim je je huis en hoofd op, hoe onderhoud je je organizing systeem?

Hoi, ik ben Janine!

Your Organizing Coach

Ik ben moeder van 2 kleine kindjes en oprichter van 4 eigen bedrijven. Het moederschap past me goed, ik ben stapelgek op onze kindjes en ik vind het heerlijk om tijd met ze door te brengen. Maar ik ben tegelijkertijd een gepassioneerd ondernemer met grote dromen.

Ik praat graag met andere creatieve ondernemers over de sky en de limits. Ik hou daarnaast van thee drinken, western paardrijden, podcasts luisteren in de auto, boeken en tijdschriften lezen, snowboarden, schaken, op een terrasje zitten, naar een spa gaan, Expeditie Robinson kijken, Instagram reels maken en bekijken en escaperooms spelen. En ook niets doen vind ik een fijne bezigheid.

Als ik 1 wens zou mogen doen voor mijzelf,
dan zou ik
wensen dat ik mag houden wat ik heb.

Your Organizing Coach is mijn jongste bedrijf, maar dit bedrijf is het resultaat van een jarenlange aanloop richting organizing en online coaching. Mijn overige bedrijven zijn creatieve fotografie bedrijven.

De combinatie van 2 super lieve, maar laten we zeggen ‘lekker actieve’ jonge kindjes, 4 eigen bedrijven, en een aantal compleet op zichzelf staande interesses, maakt dat mijn leven vol en rijk is, en dat chaos, onrust en stress altijd op de loer liggen.

Gelukkig werk ik al van jongs af aan met een zelf ontworpen organizing systeem en hierdoor is prioriteiten stellen nooit een probleem geweest voor mij. Ik ben van nature een planner, ik hou van analyseren, optimaliseren en orde scheppen. Ik denk gestructureerd en ik zie snel hoe dingen efficiënter of prettiger kunnen.

Ik help andere mensen graag om doelen te stellen en deze te behalen.

Maar ik heb, net als ieder mens, mijn eigen valkuilen. Zo heb ik een slecht geheugen (helemaal sinds ik moeder ben geworden!) en ik heb de neiging perfectionistisch te zijn. En zo hebben we allemaal onze eigen specifieke mix van skills en uitdagingen.

Het mooie van een organizing systeem is dat je het kunt inrichten naar jouw eigen mix, je organizing systeem is er om jouw skills optimaal tot uiting te laten komen en om jouw uitdagingen te helpen opvangen.

Mijn doel is om jou te helpen je hoofd en je leven op te ruimen, en deze beiden te bevrijden van overbodige ballast. Dit gaan we doen door middel van het bouwen van jouw eigen organizing systeem. Ik ben er om je te helpen op het gebied van time-management, mindset en organizing. Voor een goed werkend organizing systeem
heb je alledrie deze elementen nodig.

Instappen in het 1:1 coachingstraject.

Het 1:1 coachingstraject

• Je krijgt een gepersonaliseerd 1:1 coachingstraject van 3 maanden, dat wil zeggen dat ik het traject aanpas aan jouw specifieke situatie en behoeftes.

 We spreken in totaal 15 uur live af op een plek die voor jou fijn en handig is (dit kan bij jou thuis zijn, maar dit kan ook op een leuk terrasje of in een cafeetje zijn). ​Hoe we deze 15 uur verdelen over de 3 maanden bepalen we samen.

• Aan het eind van iedere coachingssessie vat ik live voor je samen wat we hebben besproken en krijg je een aantal opdrachten mee naar huis om zelfstandig uit te voeren.

 EXTRA: als je dit prettig vindt kunnen we voorafgaand aan het traject een gratis (telefonisch) voorgesprek inplannen

 EXTRA: iedere nieuwe coachee ontvangt van mij het GO. Get Organized werkboek, waarin je oefeningen en aantekeningen kunt maken tijdens het coachingstraject.

 EXTRA: per maand is er 1 uur whatsapp ondersteuning inbegrepen. Dit houdt in dat je me tussen de sessies door mag appen als je vragen hebt, ergens mee struggelt of vastloopt. Ook kan ik je hiermee (wanneer je dit fijn vindt) pro-actief ondersteunen tussen sessies door.

Jouw investering

❤️❤️❤️ Voor dit alles betaal je nu slechts 499 euro per maand, wat neerkomt op 3 maanden x 499 euro = 1.497 euro voor het gehele traject van 3 maanden*!!! ❤️❤️❤️

* Let op: de prijzen zijn exclusief reiskosten, consumpties en BTW. Als je buiten Amsterdam wil afspreken, dan spreken we een reistijdvergoeding af

* Let op: dit is een zeer tijdelijke no-brainer prijs, dus het beste moment om in te stappen is nu! 😉

Your Organizing Coach

De resultaten van 3 coachees die je voor gingen:

Ik koos voor het 1:1 coachingstraject met Janine omdat ik goede verhalen over haar had gehoord en tegen de lamp liep met mijn volle en ambitieuze leven.

Meteen in de eerste sessie hebben we al enorme stappen gemaakt!

Ik was onder de indruk van haar kennis, het mooie systeem dat ze heeft ontwikkeld en het maatwerk dat ze levert: nadenken in praktische oplossingen die voor mij – in mijn leven- werken.

Wat ik ook geweldig vind is dat Janine me aanmoedigde om samen met haar na te denken over waarom ik mijn leven indeelde zoals ik dat deed. En vervolgens wat mijn wensen daar eigenlijk écht in zijn.

Zo hebben we bij de eerste sessie gelijk al mijn weekplanning omgegooid en een ideale week samengesteld. Ongelofelijk wat een verschil dat maakte!

Daarna heb ik onder andere veel bijgeleerd over timemanagement, afbakening en mijn prioriteiten goed in het vizier houden.

Dit traject heeft me zoveel meer rust en plezier in mijn leven gegeven!!

Ik loop niet meer zo achter de feiten aan. Ik voel veel minder druk en stress.

Ik heb in de loop der jaren al verschillende dingen geprobeerd, maar dit systeem en Janines geweldige coaching hebben pas echt een wereld van verschil gemaakt.

Ik raad het echt iedereen aan!!

Hanneke, 43 jaar, hoofd werving en selectie creatieve basisonderwijs invallers, moeder van een zoon van 8 jaar en een zoon van 10 jaar, volgde het 1:1 coachingstraject en het accountability traject.

Your Organizing Coach

Al tijden had ik een opgejaagd gevoel op mijn werk en dit gevoel nam ik ook mee naar huis.

Tijd voelde als een vijand die constant aanwezig was. Om meer rust in mijn leven te brengen, begon ik met het minimaliseren van de spullen in mijn huis.

Op Instagram volgde ik meerdere inspirators in mijn zoektocht naar rust. Via die weg kwam Janine op mijn pad.

Ik volgde haar inspirerende stories en ik heb meerdere malen op haar website gekeken. Uiteindelijk ben ik in het diepe gesprongen en ben bij haar het 1:1 coachingstraject gaan volgen. De persoonlijke benadering van Janine maakte het voor mij enorm interessant.

Al na de eerste sessie zat ik vol energie, enthousiasme en inspiratie om aan de slag te gaan. Ik kan oprecht zeggen dat dankzij de hulp van Janine mijn leven op het werk en privé positief veranderd is.

Janine laat je nadenken en tot inzichten te komen waar ik zelf nog niet aan gedacht had. Janine voelde vanaf de eerste sessie erg vertrouwd en nam mijn situatie en behoeften heel serieus. Zonder oordeel, maar wel kritisch, hebben we mijn “leven doorgenomen”. Waar zitten de hiaten en waar de mogelijkheden. Want daar gaat Janine voor. Ze bijt zich vast in de mogelijkheden en ze laat pas los als je tot een planning komt die voor jou gezond en haalbaar is.

Mocht Janine in de toekomst een deel 2 coachingstraject aanbieden, dan stap ik direct voor de volle 100% in! Lieve Janine, bedankt! Voor mij ben jij een begrip geworden en dat geeft houvast. 

Diantha, 38 jaar, sociaal werker bij een welzijnsorganisatie, moeder van een zoon van 7 jaar en een zoontje van 1 jaar, volgde het 1:1 coachingstraject.

Enorm bedankt Janine, wat een goede verandering op het juiste moment in mijn leven.

Ik vond het super gezellig en nog efficiënt ook, daar hou ik van!

Ik ben nu mede dankzij jou helemaal klaar voor de volgende etappe in mijn leven.

Alles verloopt hier nu soepel dankzij jou, ik hou tijd over èn verzet meer werk dan voorheen.

Alles loopt gewoon gesmeerd.

Ik heb me de laatste tijd niet meer laten verleiden om klusjes tussendoor te doen, en dat voelt heel relaxt.

En Notion is vooral op de lange termijn een fijne houvast!

Ik ben nu voorbereid op mijn reis, het gaat best relaxed allemaal, en ik heb al een paar klanten om vanuit daar mee aan de slag te gaan.

Mijn huis is opgeruimd, mijn hoofd is opgeruimd, ik heb zoveel aan je gehad, dat neem ik voor altijd mee.

Ik kan nu veel beter beslissingen nemen en initiëren.

You rock, dankjewel!

Cindy, 51 jaar, zelfstandig ondernemer in scheepsstoffering en textiel outdoor projecten, volgde het 1:1 coachingstraject.

Let’s GO!

N

Ja, doe mij dat 1:1 coachingstraject!

3 maanden 1:1 coaching

Nu voor

 499,- per maand

excl. btw

The best way to predict the future is to create it.

– Abraham Lincoln –