Your Organizing Coach

Het GO. Get Organized accountability traject.

Een accountabilty partner is iemand die je verantwoordelijk houdt voor het nakomen van de afspraken die je met jezelf maakt.

Ik heb regelmatig (vaker wel dan niet) dat coachees aan het eind van een coachingstraject vragen: Kan ik geen abonnement op jou nemen?

Of dat ze zeggen: Ik ga je positieve energie wel missen hoor!

Of dat ze er simpelweg tegenop zien ‘om het allemaal weer alleen te moeten doen’, om niet meer op regelmatige basis te kunnen sparren met iemand over hoe zij hun leven invullen.

En op deze manier is het accountability traject geboren.

Vanaf nu is het mogelijk als je het 1:1 coachingstraject bij mij hebt gedaan, of als je het online coachingstraject hebt gevolgd, om mij als je accountabilitypartner aan te nemen.

En ben je nog geen ex-coachee van mij, maar vind je dit wel goed klinken?
Dan wordt het de hoogste tijd dat je mijn coachee gaat worden! ❤️

Your Organizing Coach

Wat een accountability sessie inhoud.

Een accountability sessie duurt bijvoorbeeld 2 uur en vindt op regelmatige basis plaats, bijvoorbeeld 1x per maand.

👑 We bespreken iedere sessie hoe de afgelopen periode is verlopen en wat je plannen voor de aankomende periode zijn
👑 We bepalen wat je prioriteiten zijn voor de aankomende periode en we bedenken wat mogelijke valkuilen en uitdagingen daarbij zullen zijn
👑 Ik help je de geleerde planning- en organizing skills uit het coachingstraject vol te houden op de lange termijn
👑 Ik houd je scherp op je voornemens en actiepunten, ik houd je letterlijk accountable voor wat we bespreken
👑 Ik ben je klankbord en we komen samen tot fantastische levensinzichten en grootse openbaringen 🙂

Focus means saying no to the hundred other good ideas.

– Steve Jobs –

Het accountability traject aanschaffen.

Het accountability traject

• Het accountability traject heeft geen werkboek, oefeningen of podcasts. Het is een 1:1 traject dat 100% wordt afgestemd op jou. Samen vullen we het traject on the go in naar jouw behoeftes.

• De lengte van 1 accountability sessie hangt samen met de frequentie en duur van het accountability traject:
* Een standaard accountability traject zou kunnen zijn: 1x per maand, 2 uur per keer, looptijd een half jaar.
* Een ander standaard accountability traject zou kunnen zijn: 1x per week, 0,5 uur per keer, looptijd een half jaar (dit zijn ongeveer evenveel uren, alleen anders verdeeld). 

Omdat we elkaar steeds beter leren kennen nu we elkaar vaker zien, mag je verwachten dat we steeds sneller ‘to the point’ kunnen komen samen. Net als bij een goede vriendschap kan ik alles wat je zegt steeds sneller plaatsen binnen de rest van jouw karakter en ontwikkeling. Hierdoor zul je merken dat we steeds makkelijker patronen herkennen in hoe jij de dingen aanpakt.

• Aan het eind van iedere coachingssessie vat ik live voor je samen wat we hebben besproken en krijg je een aantal opdrachten of focuspunten mee naar huis om zelfstandig uit te voeren.

We gaan in dit traject echt voor de verdieping van dat wat we in het basis 1:1 traject hebben neergezet. Een van mijn eerdere coachees omschreef dit als: ‘tijdens het 1:1 traject leer je een nieuwe taal, tijdens het accountability traject maak je je deze taal eigen en je gaat de taal vloeiend spreken, tot je er niet meer over na hoeft te denken’.

Jouw investering

❤️❤️❤️ De uurprijs voor dit traject is 85 euro. Voor een standaard accountabilitytraject betaal je nu dus slechts 1.020 euro. Ik ben dan een half jaar lang jouw accountability partner en daarmee ook jouw persoonlijke partner in crime ❤️❤️❤️

* Let op: de prijzen zijn exclusief reiskosten, consumpties en BTW. Als je buiten Amsterdam wil afspreken, dan spreken we een reistijdvergoeding af

* Let op: dit is een zeer tijdelijke no-brainer prijs, dus het beste moment om in te stappen is nu! 😉

Your Organizing Coach

De resultaten van 3 coachees die je voor gingen:

Ik koos voor het 1:1 coachingstraject met Janine omdat ik goede verhalen over haar had gehoord en tegen de lamp liep met mijn volle en ambitieuze leven.

Meteen in de eerste sessie hebben we al enorme stappen gemaakt!

Ik was onder de indruk van haar kennis, het mooie systeem dat ze heeft ontwikkeld en het maatwerk dat ze levert: nadenken in praktische oplossingen die voor mij – in mijn leven- werken.

Wat ik ook geweldig vind is dat Janine me aanmoedigde om samen met haar na te denken over waarom ik mijn leven indeelde zoals ik dat deed. En vervolgens wat mijn wensen daar eigenlijk écht in zijn.

Zo hebben we bij de eerste sessie gelijk al mijn weekplanning omgegooid en een ideale week samengesteld. Ongelofelijk wat een verschil dat maakte!

Daarna heb ik onder andere veel bijgeleerd over timemanagement, afbakening en mijn prioriteiten goed in het vizier houden.

Dit traject heeft me zoveel meer rust en plezier in mijn leven gegeven!!

Ik loop niet meer zo achter de feiten aan. Ik voel veel minder druk en stress. Ik heb in de loop der jaren al verschillende dingen geprobeerd, maar dit systeem en Janines geweldige coaching hebben pas echt een wereld van verschil gemaakt.

Ik raad het echt iedereen aan!!

Hanneke, 43 jaar, hoofd werving en selectie creatieve basisonderwijs invallers, moeder van een zoon van 8 jaar en een zoon van 10 jaar, volgde het 1:1 coachingstraject en het accountability traject.

Your Organizing Coach

Tijdens het 1:1 coachingstraject leer je als het ware een nieuwe taal.

In het accountabilitytraject leer je die taal echt te beheersen. Dan kun je er mee gaan spelen en dan ga je de taal steeds vloeiender spreken.

Ik merk nu dat wat we doen in deze vervolgsessies echt een tool wordt die mijn weken ondersteunt.

Het is onmisbaar zou ik willen zeggen.

Het is het verschil tussen iets begrijpen en het ook echt doen.

Ik ga nog steeds iedere sessie met verrassende nieuwe inzichten naar huis.

Barbara, zelfstandige in de creatieve industrie, moeder van een zoon van 14 jaar, volgde het 1:1 coachingstraject en het accountability traject.

Janine is professioneel, slim en doortastend.

Ze neemt geen genoegen met smoesjes of omwegen. Ze vraagt door totdat ze bij de kern van het probleem (of de oplossing) komt.

Ik heb in mijn yoc-traject geleerd dat qua time management overal een oplossing voor is. Dat je keuzes moet maken en dat het leven daardoor een stuk overzichtelijker en leuker kan worden.

Samen met Janine heb ik stap voor stap mijn agenda doorgenomen en bekeken waarom ik specifieke keuzes maak(te) en wat mijn wensen waren.

Met een efficiënte voortvarendheid komt Janine met voorstellen en handige apps/systemen om een hoop ruis uit te sluiten.

Wat overblijft is een agenda die een vriend (kans) is in plaats van een vijand (opgave).

Naast het time management heb ik – wegens succes – Janine gevraagd ook een financiële analyse met mij te maken, het gaat allemaal over ruimte en hoe je die wil indelen. Ik ervaar meer controle op beide gebieden door het yoc-traject bij Janine.

En we hebben ook best wel gelachen 🙂

Janet, 52 jaar, managing editor, moeder van twee studerende kinderen, volgde het 1:1 coachingstraject en het accountability traject.

Let’s GO!

N

Ja, doe mij dat accountability traject!

1 sessie per maand, 2 uur per sessie, looptijd 6 maanden
òf 1 sessie per week, 1/2 uur per sessie, looptijd 6 maanden 

 Nu voor 1.020,- voor een half jaar!

excl. btw

The best way to predict the future is to create it.

– Abraham Lincoln –