Al tijden had ik een opgejaagd gevoel op mijn werk en dit gevoel nam ik ook mee naar huis. Tijd voelde als een vijand die constant aanwezig was. Om meer rust in mijn leven te brengen, begon ik met het minimaliseren van de spullen in mijn huis. Dat was de eerste stap in de ontwikkeling naar rust en balans.

Op Instagram volgde ik meerdere inspirators in mijn zoektocht naar rust. Via die weg kwam Janine op mijn pad. Ik volgde haar inspirerende stories en ik heb meerdere malen op haar website gekeken. Uiteindelijk ben ik in het diepe gesprongen en ben bij haar het 1:1 coachingstraject gaan volgen. De persoonlijke benadering van Janine maakte het voor mij enorm interessant. Al na de eerste sessie zat ik vol energie, enthousiasme en inspiratie om aan de slag te gaan. Ik kan oprecht zeggen dat dankzij de hulp van Janine mijn leven op het werk en privé positief veranderd is. Janine laat je nadenken en tot inzichten te komen waar ik zelf nog niet aan gedacht had.

Ik ben nog druk bezig om alle veranderingen en inzichten te verwerken in mijn dagelijkse routine en dat is gewoon hard werken. Maar als je echt wil, dan gaat dit lukken en brengt het veel goeds. Janine voelde vanaf de eerste sessie erg vertrouwd en nam mijn situatie en behoeften heel serieus. Zonder oordeel, maar wel kritisch, hebben we mijn “leven doorgenomen”. Waar zitten de hiaten en waar de mogelijkheden. Want daar gaat Janine voor. Ze bijt zich vast in de mogelijkheden en ze laat pas los als je tot een planning komt die voor jou gezond en haalbaar is.

Mocht Janine in de toekomst een opfriscursus geven of een 1:1 deel 2 coachingstraject aanbieden, dan stap ik direct voor de volle 100% in! Lieve Janine, bedankt! Voor mij ben jij een begrip geworden die mij houvast geeft. Liefs Diantha