Ik koos voor het 1:1 coachingstraject met Janine omdat ik goede verhalen over haar had gehoord en tegen de lamp liep met mijn volle en ambitieuze leven.

Meteen in de eerste sessie hebben we al enorme stappen gemaakt! Ik was onder de indruk van haar kennis, het mooie systeem dat ze heeft ontwikkeld en het maatwerk dat ze levert: nadenken in praktische oplossingen die voor mij – in mijn leven- werken.

Wat ik ook geweldig vind is dat Janine me aanmoedigde om samen met haar na te denken over WAAROM ik mijn leven indeelde zoals ik dat deed. En vervolgens wat mijn wensen daar eigenlijk écht in zijn.

Zo hebben we bij de eerste sessie gelijk al mijn weekplanning omgegooid en een ideale week samengesteld. Ongelofelijk wat een verschil dat al maakte! Daarna heb ik onder andere veel bijgeleerd over timemanagement, afbakening en mijn prioriteiten goed in het vizier houden.

Dit traject heeft me zoveel meer rust en plezier in mijn leven gegeven!! Ik loop niet meer zo achter de feiten aan. Ik voel veel minder druk en stress. Ik heb in de loop der jaren al verschillende dingen geprobeerd, maar dit systeem en Janines geweldige coaching hebben pas echt een wereld van verschil gemaakt. Ik raad het echt iedereen aan!!