Het online traject was veel diepgaander dan ik had gedacht. De opdrachten zagen er enorm uitnodigend en heel gestructureerd uit. En ik vond de podcasts heel fijn, positief en enthousiasmerend. Je stem klinkt heel erg prettig!

Het kwam ook echt op het juiste moment voor mij, het deed veel meer met me dan ik had verwacht. Ik voel me soms overspoeld door alles wat er op me af komt: appjes, berichtjes, mailtjes, afspraken, prikkels. Mijn valkuil is om me mee te laten sleuren door de waan van de dag, proberen zoveel mogelijk ballen in de lucht te houden. Ik zei vaak overal ja tegen, poogde van alles zelf te doen (en ook zo snel mogelijk). Ik hield weinig regie en voelde me geleefd. Door jouw traject te volgen, heb ik echt een modus gevonden om hiermee om te gaan. Dat geeft zoveel rust!

Vooral het maken van een vuurtoren heeft heeeel veel inzicht gegeven. Het werd me pijnlijk duidelijk dat de dingen die ik eigenlijk echt belangrijk vind, veel te weinig – of zelfs helemaal geen – tijd krijgen. Werk aan de winkel dus! Door er zo diep over na te denken en er zo bij stil te staan, voelde ik heel sterk dat ik dat echt anders wilde. Dus: tijd voor mezelf, en tijd voor mij en mijn partner moesten prioriteit krijgen. Ook, of juist, als de omstandigheden even veranderen. Mijn non-negotiables aangeven leek ingewikkeld vooraf, maar was het helemaal niet. Ik voel nu duidelijk wat belangrijk voor me is.

Zo gek dat dit traject er nu gewoon op zit! Alle tips die je hebt gegeven hebben me onwijs geholpen. Ik weet zeker dat je een heel sterk programma hebt neergezet en ik hoop dat je heel veel mensen hiermee gaat helpen. Het was enorm fijn om af en toe via whatsapp te kunnen sparren over mijn proces, echt een meerwaarde! Ik ben je erg dankbaar voor de begeleiding deze paar weken. Dankjewel! Ik voel echt weer zoveel meer balans in mijn leven.