Het 1:1 coachingstraject.

High Tea & Learn

Thema: Je leven in balans

Woensdag 10 juli 2024
Tijd: 14:00-17:00
Plaats: Amsterdam
Locatie: volgt 🙂

Your Organizing Coach

High Tea

& Learn

Thema: Je leven in balans

Woensdag 10 juli 2024
Tijd: 14:00-17:00
Plaats: Amsterdam
Locatie: volgt 🙂

Kom naar de High Tea & Learn

Yes, ik ga weer een High Tea & Learn organiseren en je bent van harte uitgenodigd om je hierbij aan te sluiten!

De High Tea & Learn is een inspiratiemiddag waarin we onder het genot van een lekkere high tea orde gaan scheppen in hoe we ons leven indelen.

Er kunnen 3 tot 5 vrouwen per keer mee. Ik heb hier voor gekozen omdat ik het prettig vind om iedereen persoonlijk te spreken en om elkaar echt te leren kennen. Ik hou zelf niet zo van grote groepen. En bovendien vind ik het belangrijk dat er een veilige sfeer zal zijn, en dat iedereen zich vrij voelt om haar gedachtes te delen, en dat gaat nu eenmaal wat makkelijker met een intiem groepje.

Waar we het o.a. over gaan hebben tijdens deze High Tea & Learn:
* Hoe behoud je in de drukte van werk en gezin je rust, focus en overzicht?
* Hoe krijg je een lege to-do lijst, een opgeruimd hoofd en een leven in balans?
* Welke keuzes mag jij nog gaan maken en hoe ga je dit aanpakken?

De High Tea & Learn vindt plaats op woensdag 10 juli 2024. Tijdens de High Tea & Learn gaan we een praktische oefening op papier doen. Deze oefening zal ons genoeg gespreksstof geven voor de rest van de high tea! Het wordt een relaxte middag waarop we lekker gaan eten en drinken, ik al mijn planningsinzichten met je deel, en waar jij iets gaat leren over jezelf.

Een mooie voorbereiding op de rest van je leven toch? Wacht niet te lang met beslissen, want er zijn dus maximaal 5 plaatsen beschikbaar 😉

Reserveer nu je ticket voor 85 euro!

Dit bedrag is exclusief BTW en inclusief de high tea hapjes, water/ thee, en natuurlijk alle inspiratie, oefeningen en learnings, en de leuke middag.

Wie ben ik?

 • Ik ben Janine, a.k.a. Your Organizing Coach
 • Ik ben dol op thee, western paardrijden, podcasts, schaken en naar een spa gaan
 • Ik hou van mensen die niet bang zijn om hun eigen mindset en gedrag eerlijk te bekijken
 • Ik heb 2 kleine kinderen en 4 eigen bedrijven, waarvan Your Organizing Coach er een is
 • Ik coach wekelijks mensen 1:1 en sinds kort run ik ook een online coachingstraject
 • Mijn leven is vol en rijk en daardoor ligt (net als bij jou) chaos en stress altijd op de loer
 • Gelukkig werk ik al van jongs af aan met een zelf ontworpen organizing systeem
 • Ik ben van nature een planner, ik hou van analyseren, optimaliseren en orde scheppen
 • Ik denk gestructureerd en ik zie snel hoe dingen efficiënter of prettiger kunnen
 • Ik help andere mensen graag om doelen te stellen en deze te behalen
 • Ik ben rustig en introvert, maar ik kan dagen praten over bovenstaande onderwerpen
 • Mijn doel is om jou te helpen je hoofd en leven op te ruimen en deze beiden te bevrijden van alle overbodige ballast <3
Your Organizing Coach

Reviews van eerdere High Tea & Learns:

Your Organizing Coach

De High Tea & Learn was super leerzaam, laagdrempelig en heel ontspannen.

De inzichten die Janine geeft zijn echt een eye opener. Het is als je het mij vraagt een prima kennismaking met Janine haar werk en het heeft mijn interesse naar een 1 op 1 traject zeker aangewakkerd.

10 out of 10 recommended.

-Tessa-
Was aanwezig bij de High Tea & Learn
Your Organizing Coach

Ik vond het leuk om Janine te ontmoeten en om mee te doen, ik heb er wat van opgestoken en er waren eye openers, ook al ben ik helemaal geen typische ‘chaoot’.

 

-Esmee-
Was aanwezig bij de High Tea & Learn
Your Organizing Coach

Ik vind het waardevol om 3 uur in een kleine groep wat sociale keuzes en bepaalde ontwikkelingen binnen onze levens onder de loep te hebben genomen! Ik merkte dat ik erna ook weer gemotiveerd was om e.e.a. nader te bekijken en in overweging te nemen. Is een goede stok achter de deur geweest.

-Fleur-
Was aanwezig bij de High Tea & Learn
Your Organizing Coach

Een aanrader! In drie uur tijd nam Janine een groep leuke vrouwen in dezelfde levensfase mee in het onderwerp ‘balans en keuzes maken’. Inspirerend, confronterend en vooral heel nuttig!

En er was lekker eten, dus dan ben ik blij!

-Kirsten-
41 jaar, bladcoördinator, moeder van 2 kinderen van 3 en 7 jaar, was aanwezig bij de High Tea & Learn
Your Organizing Coach

Tijdens een gezellige high tea ging ik in een middagje van ‘me overspoeld voelen’ naar ‘meer inzicht en overzicht’, wow!

Ik kijk er naar uit om verdere stappen te zetten tijdens het 1:1 coachingstraject.

Janine is positief, doortastend, slim, empatisch en heeft een goed gevoel voor humor. Precies wat ik zoek in een coach!

-Kristel-
48 jaar, Personal Assistant, moeder van 2 kinderen van 11 en 13 jaar, was aanwezig bij de High Tea & Learn
Your Organizing Coach

Ik was vandaag bij Janine haar High Tea.

Het was een fijne, interessante middag en ik heb nu zeker punten waarmee ik aan de slag kan om mezelf meer rust te geven in mijn hoofd.

Ik heb erg veel zin om hier mee aan de slag te gaan.

-Susan-
35 jaar, eigenaar van een schoonheidssalon, moeder van twee dochters van 1 en 3 jaar, was aanwezig bij de High Tea & Learn
Your Organizing Coach

Het 3 daagse 1:1 coachingstraject:

De oefening die we tijdens de High Tea & Learn doen kun je zien als een voorbereiding op mijn 3 daagse 1:1 coachingstraject.

In mijn 1:1 coachingstraject zet je de koers door die je inzet tijdens de High Tea & Learn, alleen gaan we dan in korte tijd meer de diepte in, en gaan we ook grote stappen nemen om de theorie uit de oefeningen daadwerkelijk door te voeren in jouw leven.

Tijdens de High Tea & Learn zal ik je even kort vertellen wat mijn
3 daagse 1:1 coachingstraject inhoudt.

Mocht je tijdens (of kort na) de High Tea & Learn beslissen om in het 1:1 coachingstraject in te stappen, dan krijg je van mij de kosten van de high tea weer terug! Je high tea was dan dus helemaal gratis!

Uiteraard is dit volledig optioneel en ben je ook van harte welkom op de High Tea & Learn als je geen verdere interesse hebt in 1:1 coaching.

Your Organizing Coach
Your Organizing Coach

Onderwerpen die we zullen bespreken tijdens de High Tea & Learn middag:

 • Waar droom jij van/ waar heb jij behoefte aan?
 • Hoe vind je een goede balans tussen je werk en je gezin?
 • Wanneer is voor jou jouw leven in balans?
 • Hoe komt het dat je het altijd druk hebt?
 • Waar mag jij nog keuzes gaan maken?
 • Waar kun jij ‘nee’ tegen gaan zeggen?
 • Hoe kom je van die eindeloze to-do lijst af?
 • Wat is een organizing systeem en wat heb je er aan?
 • Hoe zorg je voor meer rust in je hoofd?
 • Hoe krijg je meer focus en overzicht? 

Ieders leven zit anders in elkaar, en iedereen beleeft het leven op haar eigen manier. Maar op een bepaalde manier zijn deze vragen voor ons allemaal relevant. Wil jij voor jezelf graag antwoorden vinden op deze vragen? Klik dan nu op de link hieronder! 🙂 

Lack of time is actually lack of priorities.

– Tim Ferris –

Iets voor jou?

De High Tea & Learn is bedoeld voor vrouwen die houden van het leven en die een eigen bedrijf of een mooie carrière hebben, en die tevens moeders zijn van 1 of meerdere jonge kinderen. Ambitieuze en actieve vrouwen die graag willen weten hoe ze meer rust, focus en overzicht kunnen aanbrengen in hun leven. Hoe vind je de juiste balans tussen al die verschillende elementen in je leven, elementen waar je stuk voor stuk blij mee bent, maar die alles bij elkaar soms wat veel kunnen zijn. Je wil niets kwijt uit je leven, maar je wil wel graag onderzoeken hoe je van dat gevoel van ‘altijd druk zijn’ af kunt komen.

Daarnaast ben je natuurlijk ook van harte welkom als je niet helemaal precies aan deze omschrijving voldoet. De enige reden waarom ik deze omschrijving opschrijf is zodat je weet wat je kunt verwachten qua samenstelling van de groep. Dat vind ik zelf namelijk altijd prettig om vooraf te weten als ik ergens heen ga. Maar weet wel: voor mij ben je welkom, wie je ook bent, wat je ook doet, en hoe je leven er ook uit ziet 🙂

Balance is not something you find,
it’s something you create.

Ben jij er ook bij?

Bevestig hier je komst!

(Let op: max. 5 plekjes beschikbaar)

Nu voor 85 euro excl. btw

Woensdag 10 juli 2024, 14:00-17:00
(locatie volgt) in Amsterdam

Inclusief de High Tea
Inclusief live coaching
Inclusief de oefening op papier Inclusief learnings en inspiratie
Inclusief een klein cadeautje 😉

Heb je nog vragen? Mail mij!