Your Organizing Coach

Het ‘Vind in 4 weken jouw ideale balans’ coachingstraject.

Het ‘Vind in 4 weken jouw ideale balans‘ traject is een online coachingstraject. Dat wil zeggen: ik ga jou op afstand helpen om zelf, op jouw eigen tempo, jouw unieke balans te vinden. Dat wil zeggen: wanneer is er van niets te veel en van niets te weinig in jouw leven?

Je gaat in dit traject op zoek naar wat er werkt voor jou. Wat is de ideale balans in jouw leven, met jouw to-do’s, met jouw voorkeuren, met jouw skills, met jouw uitdagingen en met jouw doelen.

Ik help je door middel van diverse podcasts en oefeningen om in 4 weken jouw huidige situatie in kaart te brengen, en om te bepalen wat ‘jouw vuurtoren’ is (waar jij op af wil gaan koersen). Ook bekijken we welke patronen jij mag doorbreken om daar te komen ❤️

Your Organizing Coach

Jouw eigen unieke balans.

Organizing gaat over het opruimen van je planning en je spullen, maar ook over het opruimen van je leven. De echte winst behaal je door de rommel in je hoofd op te ruimen. We werken in het ‘Vind in 4 weken jouw ideale balans‘ traject volgens het Second Brain principe, dit houdt in dat je er naar streeft om zoveel mogelijk informatie buiten je eigen hoofd op te slaan en te verwerken, zodat je zo veel mogelijk ruimte overhoudt in je eigen hoofd om creatief te zijn en te genieten van het leven!

Your mind is for having ideas, not holding them.

– David Allen –

Organizen is heroverwegen
en routines toevoegen.

Concreet betekent het zoeken naar balans dat we alles in jouw leven gaan heroverwegen en vervolgens alles een vaste routine gaan geven. Voor alles wat er kan gebeuren stellen we een als-dan routine op, oftewel een goed werkend systeem.

Deze routines klinken de meeste creatieve mensen saai in de oren, maar saai zijn ze juist niet. Door meer routines te ontwikkelen maak je kostbare ruimte in je hoofd vrij voor de dingen die er voor jou echt toe doen. Meer routines leidt dus tot meer creativiteit en vrijheid!

En vrijheid is een kernwaarde waar veel mensen naar streven en jij waarschijnlijk ook. De vrijheid om te beslissen wat je wil doen, wanneer, hoe lang en met wie. De vrijheid om je schema spontaan om te gooien en de vrijheid om achterover te leunen en te weten dat alles goed komt.

The secret of your future is hidden in your daily routine.

– Mike Murdock –

Op welke vragen vind je jouw antwoord tijdens het

‘Vind in 4 weken jouw ideale balans’ coachingstraject?

Tijdens het coachingstraject ga je nadenken over
waarom je de dingen doet die je doet.

Waar sta je nu?

 Waar sta je nu, hoe krijg je nog meer inzicht in jouw huidige mindset, patronen en overtuigingen, welk verhaal vertel jij jezelf over jezelf, is dat een verhaal dat jou dient of niet, waar lig je van wakker, waar verlang je naar, uit welke elementen bestaat jouw leven, hoeveel tijd besteed je aan die verschillende elementen, en wat in jouw leven is urgent en wat is belangrijk?

Waar wil je naartoe?

Waar wil je heen, wanneer voel jij je in balans, wat is het verschil tussen jouw droomleven en jouw huidige leven, hoe kun je duidelijkere keuzes maken, hoe werk je met visualisaties en affirmaties, wat zijn jouw prioriteiten, wat zijn je doelen, hoe ziet jouw ideale week er uit (wat is jouw vuurtoren), hoe maak je dat waar je naartoe wil overzichtelijk en visueel?

Hoe ga je hier komen?

Hoe bereik je je ideale balans en focus, is je agenda heilig, welke patronen mag je doorbreken, wat is sustainable high performance en emotiemanagement, waar haal je de energie vandaan om voornemens vol te houden, hoe ga je nee zeggen en gestructureerd denken, welke time-management valkuilen liggen er op de loer en hoe wapen je je hier tegen?

Hoi, ik ben Janine!

Your Organizing Coach

Ik ben moeder van 2 kleine kindjes en oprichter van 4 eigen bedrijven. Het moederschap past me goed, ik ben stapelgek op onze kindjes en ik vind het heerlijk om tijd met ze door te brengen. Maar ik ben tegelijkertijd een gepassioneerd ondernemer met grote dromen.

Ik praat graag met andere creatieve ondernemers over de sky en de limits. Ik hou daarnaast van thee drinken, western paardrijden, podcasts luisteren in de auto, boeken en tijdschriften lezen, snowboarden, schaken, op een terrasje zitten, naar een spa gaan, Expeditie Robinson kijken, Instagram reels maken en bekijken en escaperooms spelen. En ook niets doen vind ik een fijne bezigheid.

Als ik 1 wens zou mogen doen voor mijzelf,
dan zou ik
wensen dat ik mag houden wat ik heb.

Your Organizing Coach is mijn jongste bedrijf, maar dit bedrijf is het resultaat van een jarenlange aanloop richting organizing en online coaching. Mijn overige bedrijven zijn creatieve fotografie bedrijven.

De combinatie van 2 super lieve, maar laten we zeggen ‘lekker actieve’ jonge kindjes, 4 eigen bedrijven, en een aantal compleet op zichzelf staande interesses, maakt dat mijn leven vol en rijk is, en dat chaos, onrust en stress altijd op de loer liggen.

Gelukkig werk ik al van jongs af aan met een zelf ontworpen organizing systeem en hierdoor is prioriteiten stellen nooit een probleem geweest voor mij. Ik ben van nature een planner, ik hou van analyseren, optimaliseren en orde scheppen. Ik denk gestructureerd en ik zie snel hoe dingen efficiënter of prettiger kunnen.

Ik help andere mensen graag om doelen te stellen en deze te behalen.

Maar ik heb, net als ieder mens, mijn eigen valkuilen. Zo heb ik een slecht geheugen (helemaal sinds ik moeder ben geworden!) en ik heb de neiging perfectionistisch te zijn. En zo hebben we allemaal onze eigen specifieke mix van skills en uitdagingen.

Mijn doel is om jou te helpen je hoofd en je leven op te ruimen, en deze beiden te bevrijden van overbodige ballast. Ik help je te bepalen wat ‘jouw ideale balans’ is in het leven, oftewel: ik help je uit te zoeken wanneer er van niets te veel, en van niets te weinig is in jouw leven.

Mijn USP’s zijn:
Time-management, mindset en organizing.

Ik geloof:
‘Lack of time is actually lack of priorities’
.

Het online coachingstraject aanschaffen.

Het online coachingstraject ‘Vind in 4 weken jouw ideale balans’
is module 1 van het grotere online GO. Get Organized traject.
Je kunt module 1 los volgen. Module 2 en 3 zijn nog in de maak.

Het online coachingstraject
‘Vind in 4 weken
jouw ideale balans’

• Je krijgt toegang tot het online coachingstraject ‘Vind in 4 weken jouw ideale balans’. Dit online coachingstraject bestaat uit diverse podcasts en oefeningen. Dit traject helpt je jouw focus en ideale balans te bepalen.

• Dit traject duurt 4 weken en kost je ongeveer 1,5 uur tijd per week. Je kiest zelf wanneer jouw 4 weken beginnen.

• Aan het eind van deze 4 weken heb je jouw focus en ideale balans op papier staan en heb je een duidelijk plan hoe jij deze focus en balans in praktische zin gaat doorvoeren in je leven.

Je ontvangt 4 weken lang iedere zondag een e-mail van mij met daarin een aankondiging van de podcasts en oefeningen voor de aankomende week.

De podcasts kun je beluisteren op de manier die jij prettig vindt, op je telefoon, tablet of via je computer.

Iedere coachee ontvangt van mij per post het uitgebreide GO. Get Organized werkboek, waarin je oefeningen en aantekeningen kunt maken tijdens het traject. Ook vind je hierin een geschreven samenvatting van alle podcasts.

Jouw investering

❤️ Het standaard online coachingstraject heet ook wel het DIY traject, en hiervoor betaal je 175 euro* ❤️

❤️ Mis je mijn persoonlijke support bij het DIY traject? Kies dan voor het WhatsApp traject. Dit is precies hetzelfde als het DIY traject, alleen dan inclusief WhatsApp begeleiding** van mij. Totale kosten: slechts 265 euro*!!! ❤️

* Let op: deze prijs is exclusief BTW.

**WhatsApp begeleiding houdt in: je mag mij 24/7 appen gedurende de 4 weken van het online traject. Je kunt mij appen met vragen, je kunt mij gebruiken als klankbord, ik kan met je meedenken over jouw voortgang en jouw specifieke situatie, en ik ben er om oefeningen na te kijken.

Dit is een zeer tijdelijke no-brainer prijs, dus het beste moment om in te stappen is nu! 😉

De resultaten van 3 coachees die je voor gingen:

Het online traject was veel diepgaander dan ik had gedacht.

De opdrachten zagen er enorm uitnodigend en heel gestructureerd uit. En ik vond de podcasts heel fijn, positief en enthousiasmerend. Je stem klinkt heel erg prettig!

Het kwam ook echt op het juiste moment voor mij, het deed veel meer met me dan ik had verwacht.

Ik voel me soms overspoeld door alles wat er op me af komt: appjes, berichtjes, mailtjes, afspraken, prikkels. Mijn valkuil is om me mee te laten sleuren door de waan van de dag, proberen zoveel mogelijk ballen in de lucht te houden. Ik zei vaak overal ja tegen, poogde van alles zelf te doen (en ook zo snel mogelijk). Ik hield weinig regie en voelde me geleefd. Door jouw traject te volgen, heb ik echt een modus gevonden om hiermee om te gaan. Dat geeft zoveel rust!

Vooral het maken van een vuurtoren heeft heeeel veel inzicht gegeven. Het werd me pijnlijk duidelijk dat de dingen die ik eigenlijk echt belangrijk vind, veel te weinig – of zelfs helemaal geen – tijd krijgen. Werk aan de winkel dus!

Door er zo diep over na te denken en er zo bij stil te staan, voelde ik heel sterk dat ik dat echt anders wilde.

Dus: tijd voor mezelf, en tijd voor mij en mijn partner moesten prioriteit krijgen. Ook, of juist, als de omstandigheden even veranderen. Mijn non-negotiables aangeven leek ingewikkeld vooraf, maar was het helemaal niet. Ik voel nu duidelijk wat belangrijk voor me is.

Zo gek dat dit traject er nu gewoon op zit! Alle tips die je hebt gegeven hebben me onwijs geholpen.

Ik weet zeker dat je een heel sterk programma hebt neergezet en ik hoop dat je heel veel mensen hiermee gaat helpen. Het was enorm fijn om af en toe via whatsapp te kunnen sparren over mijn proces, echt een meerwaarde!

Ik ben je erg dankbaar voor de begeleiding deze paar weken. Dankjewel! Ik voel echt weer zoveel meer balans in mijn leven.

Linda

37 jaar, communicatieadviseur, moeder van een dochtertje van 4 jaar, volgde het online coachingstraject inclusief WhatsApp begeleiding.

Ik ben echt onder de indruk van je efficiëntie die zelfs door de podcasts heen schittert.

Enorm bedankt voor deze booster om grip op mijn keuzes te krijgen. 

De podcasts van het online traject gaven me de motivatie om dieper in mijn doelen te duiken.

 Door de herhaling én ook de prettige stem van Janine bleef ik gefocust en kon ik per aflevering mijn werkelijke prioriteiten helder krijgen.

Wat hielp is dat er voldoende ruimte is om na te denken wat je huidige routines zijn maar ook mentaal om helder te krijgen wat mijn overtuigingen zijn.

Hierdoor kon ik bewust een nieuwe koers bepalen en leren om te durven kiezen.

Dit ging voor mij nauwelijks over mijn agenda en veel meer over hoe ik mijn tijd wil spenderen
in het leven.

Janine heeft een natuurlijke manier om je enthousiast stevig bij de hand te nemen, en volgt je op de voet en weet zelfs via de podcast ervoor te zorgen dat je niet afdwaalt.
Heel knap.

Bij nieuwe kleine beslissingen kan ik nog steeds teruggrijpen op de kernvragen die Janine stelt.

Cindy

51 jaar, zelfstandig ondernemer in scheepsstoffering en textiel outdoor projecten, volgde het 1:1 coachingstraject en het online DIY coachingstraject .

Heel duidelijk coachingstraject
met goede informatie.

Ik raakte snel supergemotiveerd om ermee aan de slag te gaan.

Daardoor pas ik alles al meteen toe in de praktijk, wat me gelijk meer overzicht en rust oplevert.

Een aanrader!

Paula

Volgde het online coachingstraject inclusief WhatsApp begeleiding.

Let’s GO!

N

'Vind in 4 weken jouw ideale balans'

De DIY versie van het online coachingstraject

Volg het coachingstraject op je eigen tempo

Nu voor

175,- 

excl. btw

N

'Vind in 4 weken jouw ideale balans'

De WhatsApp versie van het online coachingstraject

Volg het coachingstraject met 24/7 WhatsApp support

Nu voor

265,- 

excl. btw

The best way to predict the future is to create it.

– Abraham Lincoln –